Ideoita

Mitä lahjaksi isälle?

Kuvan lähde: Pixabay

Vuoden ympäri on erilaisia juhlia, kuten nimipäiviä, syntymäpäiviä ja ystävänpäiviä. Yhteistä kaikille juhlille on muistaminen ja lahjan antaminen. Monille sopivan lahjaidean keksiminen tuottaakin usein tuskaa. Näin on usein myös, kun lahja pitäisi ostaa omalle isälleen. Usein vanhemmilla on jo kaikkea, mikä entisestään tekee sopivan lahjan ostamisesta vaikeampaa.

Ruoanlaitosta tai matkustamisesta pitävälle isälle

Onko isäsi hyvä kokki? Jos näin on, hän nauttii myös ihanien ruokien valmistamisesta sekä nauttimisesta perheen kanssa. Hyvä lahjaidea voikin olla, että heittäydytkin itse kokiksi juhlapäivänä ja valmistat isällesi illallisen, aivan kuten hän useimmiten tekee sinulle. Voit ostaa isällesi myös vaikka olutlasin, johon on kaiverrettu hänen nimensä. Siten hän voi aina juoda olutta persoonallisesta lasistaan, vaikka sitten laittaessaan ruokaa perheellenne.

Onko maailman tutkiminen ja matkustaminen yksi isäsi lempiharrastuksista? Jos näin on, hän on luultavasti käyttänyt viime vuosina paljon rahaa matkustamiseen sekä matkalaukkuihin. Saattaa tuntua vaikealta keksiä ihana lahja henkilölle, joka matkustaa paljon, mutta itse asiassa se ei ole kovinkaan monimutkaista. Voit teetättää isällesi yksilöllisen matkalaukun käyttäen hienointa yhteistä lomakuvaanne. Sellainen lahja on helppo erottaa lentokenttien laukkuhihnalta ja tuo matkustamiseen entisestään lisää tunnetta.

Lahjakortit kuntoiluun ja nikotiinipussit

On tyypillistä, että kun miehelle tulee ikää, hänen fyysinen kuntonsa heikkenee. Syitä on monia, kuten kiire ja erilaiset sairaudet. On selvää, että moni isä haluaisi olla paremmassa kunnossa, jos siihen olisi vain mahdollisuuksia. Osaltaan huonoon kuntoon vaikuttaa myös huonot elämäntavat, kuten ylensyöminen ja tupakointi.

Nikotiinipussit ovat nykyaikainen ja tehokas keino päästä eroon tupakoimisesta. Nikotiinipussit sisältävät nikotiinia, ja niiden avulla moni on pystynyt lopettamaan tupakan polton. Nikotiinipussit ovat myös huomattavasti terveydellisempi ratkaisu, eikä ne värjää hampaitakaan tai tee hengityksestä pahanhajuista. Pusseja on tarjolla eri makuisina ja ne kulkevat kiekon mallisessa paketissa kätevästi mukana taskuun mahtuen.

Kaikenlaiseen kuntoiluun sopivat lahjakortit ovat myös melko varma valinta. Lahjakortit ovat monille hyvä sysäys lähteä liikkeelle kohentamaan omaa kuntoaan. Useinhan juuri sen ensimmäinen askel on vaikein ottaa, mutta lahjakortin avulla isäsi pääsee tutustumaan vaikka aivan uuteen lajiin, johon ei omilla rahoilla välttämättä koskaan tutustuisi. Mikä onkaan parempi lahja, kun saada isällesi kuntoilun avulla lisää energiaa ja jopa elinvuosia.

Elämyslahjoilla unohtumattomia kokemuksia

Elämys, kuten ulkoilureissu, jännittävä urheilutapahtuma, erityinen gourmet-lahja tai vaikka vierailu panimossa, on erinomainen lahjaidea isällesi, jos haluat tarjota kokemuksia tavaroiden sijaan. Parhaisiin elämyslahjoihin liittyy myös se, että voit jakaa elämyksen vastaanottajan kanssa, mikä tekee siitä ihanan lahjaidean isille.

Elämyksiä on tarjolla ihan rauhallisista luontoretkistä jännittäviin tandemhyppyihin lentokoneista. Kannattaakin huomioida lahjanostossa, miten huimapäinen isäsi on ja millaisia mielenkiinnon kohteita hänellä on. Joka tapauksessa hyvä elämyslahja ei välttämättä ole sellainen, jossa isäsi on täysin mukavuusalueellaan, vaan päinvastoin sellainen, joka edes hieman haastaa häntä. Näin kokemus voi avata enemmän hänen silmiään ja kokemuksesta jää varmasti kerrottavaa pitkäksi aikaa.

Personoituja lahjoja netistä

Nykyisin netissä on paljon palvelun tarjoajia, jotka voivat valmistaa personoituja lahjoja. Näin voit ostaa isällesi lahjoja, joissa on vaikka hänen nimensä tai kuvansa. Tällaisilla lahjoilla on tietysti enemmän tunnearvoa, kuin täysin nimettömillä ja kaikille tarjolla olevilla.

Voit tulostaa lahjoihin vaihtoehtoisesti myös hänen lapsiensa tai lapsenlapsiensa kuvia ja nimiä. Nimiä ja kuvia voi tulostaa aina kynnysmatoista olutlaseihin asti, mielenkuvitus on lähinnä vain rajoittamassa. Personoidut lahjat voivat olla myös huvittavia ja siten isää ilahduttavia.

Vastaa