Kreikassa

Tekemistä Ateenassa, Kreikassa

Ateena on yksi vanhimmista sivilisaatioista, ja tämä tarkoittaa, että kaupungissa on runsaasti nähtävyyksiä ja vierailukohteita. Kuuluisten filosofien, kuten Aristoteles, Sokrates ja Platon, kotona on paljon tarjottavaa vierailijoille.

Petersplatsen, Underwater, Aten, Akropolis

lähde: Pixabay

Akropolia pidetään yhtenä suurimmista nähtävyyksistä kaupungissa. Se on paikka, jossa muinainen Ateena sijaitsi ja temppeleitä, jotka oli omistettu kaupungin suojelijajumalatar Ateenan kunniaksi. Suosituimpia nähtävyyksiä ovat Parthenon, Erechtheion, Niken temppeli ja Propylea. Akropolisin juurella on Plaka, jossa voit vierailla lukuisissa museoissa. Juutalainen museo, Kreikan kansantaidemuseo ja Kreikan ja nykytaiteen nykytaiteen museo sijaitsevat täällä.

Älä unohda mahdollisuutta käydä kaupungin muinaisessa agorassa. Kauppapaikoilla oli tärkeä rooli muinaisessa Kreikassa, ja käydessään nykypäivän Ateenassa, sinulla on mahdollisuus nähdä kaupungin muinaisen torin rauniot.

Nykyajan Ateena ei myöskään petä sinua. Kaupungin pääaukio tunnetaan nimellä Syntagma Square ja täällä sijaitsevat kaikki kaupungin kuumimmat kohdat. Täältä löydät ravintoloita, kauppoja, hotelleja ja baareja, jotka sijaitsevat valtavan suihkulähteen ympärillä. Aukion pohjois- ja eteläpuolella on hienoja puutarhoja, joissa on useita kahviloita, joissa voit istua siemailemaan viileää juomaa tai nopeasti purra. Aukio on myös lähellä Kreikan parlamenttia ja Tuntemattoman sotilaan hautaa.

Kolonaki District sijaitsee lähellä Syntagma-aukiota, jossa voit käydä suunnittelijakaupoissa ja putiikkeissa ostaa merkkituotteita. Voit ostaa erilaisia ​​tuotteita kotitaloustuotteista suunnittelijavaatteisiin koriste-esineisiin CBD-öljyyn – Lue lisää. Alueella on myös posh-ruokailupaikkoja. Sitä pidetään yhtenä rikkaimmista esikaupunkialueista.

Jos olet Ateenassa, älä unohda matkaa paikalliselle kirpputorille, joka sijaitsee Monastirakissa. Voit hankkia hyviä tarjouksia ja matkamuistoja kotiin. Viimeinkin käy metrolla saadaksesi tietoa tästä kaupungista. Metroa rakennettaessa löytyi monia muinaisia ​​esineitä, jotka ovat nyt esillä joissain asemista.

Vastaa