ainutlaatuinen baareja Funchal hotelleja kahviloita kauppoja Madeiran Rannikkoa ravintoloita

Funchal, Madeiran matkaopas

Madeiran kaakkoisrannikolla sijaitseva Funchal on ainutlaatuinen historiallinen kaupunki. Se sijaitsee syvässä luonnollisessa satamassa, jossa on hämmästyttävä tausta vuoristosta ja eloisista vihreistä kukkuloista.

Funchal on jaettu kolmeen alueeseen; historiallinen keskustan alue, jossa asuu venesatama ja bisnesalue, Lido, joka on tärkein matkailualue, ja asuinalue, joka sijaitsee kauniilla vihreällä rinteellä.

Verrattuna muuhun Funchaliin Lidon alue on hyvin tasainen, ja siellä asuu ravintoloita, kahviloita, baareja, kauppoja ja hotelleja. Rannikkoa pitkin kulkee ihana kävelykatu, joka on vuorattu palmuja ja jota tukevat kauniit trooppiset puutarhat. Funchal tarjoaa kolme julkista lidoa, jotka sopivat erinomaisesti auringonottoon ja uimiseen.

Funchalilla on subtrooppinen ilmasto, jonka lämpötilat ovat keskimäärin 22C ympäri vuoden. Kesät (heinäkuusta syyskuuhun) ovat kuumia, kun lämpötila nousee 20-luvun puoliväliin ja on vain hieman viileämpi talvella (joulukuu-maaliskuu). Vedet ovat lämpimimmillään loppukesällä ja niiden hienoimmillaan maaliskuussa.

Vastaa