Lefkasilla lomakohteet matkaopas metsäpeitettyjä täydellisestä

Lefkasin matkaopas

Kuuluisa kauniista valkoisista hiekkarannoistaan, kristallinkirkas sinisistä vesistä ja täydellisestä säästä, Lefkasin saari on täydellinen saari vierailijoille. Pitkillä, kuumilla kesillä ja lämpimillä talveilla ei ihme, että kävijät viettävät talvipäivää tällä hämmästyttävällä Kreikan saarella. Tämä viehättävä saari tarjoaa perinteisen kreikkalaisen ilmapiirin, jossa on viehättäviä kyliä, kauniita metsäpeitettyjä vuoria ja vihreää viljelysmaa.

Useimmat Lefkasin juhlapyhät keskittyvät upeisiin rantoihin, joissa suosituimmat lomakohteet ovat litteämpiä itärannikoita. Länsirannikolla on kuitenkin erinomaisia ​​rantoja, kuten Kathisma ja Athani, ja lounaisrannikolla Porta Katsiki.

Jos suunnittelet ostoksia, useat online-hintapalvelusivustot voivat auttaa sinua löytämään parhaat tarjoukset lefkasissa.

Lefkas on suosittu purjehduksen ja vesiurheilun harrastajien keskuudessa. Näitä ovat sukellus, vesihiihto, kalastus ja purjelautailu Vassilikissä etelärannikolla. Lefkasilla on kaksi kansainvälistä purjehduskeskusta, joissa voit vuokrata veneitä ja veneitä rauhassa purjehtimaan rannikon ympäri.

Lefkas nauttii tyypillisestä Välimeren ilmastosta, joka on vakaa koko vuoden. Huhtikuusta marraskuuhun Lefkasin lämpötila laskee harvoin alle 20 ° C, jolloin heinä- ja elokuussa lämpötilat näkyvät hyvin 30-luvulla. Toukokuusta syyskuuhun lämpötila ylittää 25 ° C ja 10 tuntia auringonpaistetta päivässä.

Vastaa